Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да си направим стикери за Алфичките!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде да си направим стикери за Алфичките!

Хаиде да се съберем и да измислим уникални за своя град стикери за нашите коли?Кои е съгласен?

Comment

Има тема за стикерите
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4098
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

мииииииии,
        ти от кой град си?
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          Има тема за стикерите
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4098
          сори сравнително нова съм,порових се но в краина сметка не намерих отговор.Спрете да засичате хората така.Що не вземеш ти да прочетеш около 100 мнения?

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
            мииииииии,
            ти от кой град си?
            от Пловдив!Има ли значение всъщност?

Comment

А не ти ли харесва оригиналния клубен стикер?

Comment

Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях!
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
                  А не ти ли харесва оригиналния клубен стикер?
                  да харесва ми !Къде мога да го намеря в оргиналния му размер??

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
                    Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях!
                    ок щом не искаш!Аз ще си измисля нещо уникално и ще го пусна във форума!Даже имам познат, на който няма да му се моля 10 пъти. И стикера ще е с добро фолио!

Comment

Ок може да метнеш един ако искаш.
                      Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                      За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Аиде пратете и на заралий,10 файла свалих и всички са за коша.
                        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от Dani---666
                          Първоначално публикувано от zaryto
                          ок щом не искаш!Аз ще си измисля нещо уникално и ще го пусна във форума!Даже имам познат, на който няма да му се моля 10 пъти. И стикера ще е с добро фолио!
                          Съгласен съм с теб ако имаш идея аз съм с теб
                          146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от arbalov
                            Аиде пратете и на заралий,10 файла свалих и всички са за коша.
                            Колега дай си мейла да ти пратя файла...
                            в линка който е дал колегата по-горе лично аз съм си поиграл да го направя във файл, който всяко рекламно студио би го отворило и изработило.
                            И още нещо. Всички тука си имаме работа и никой не ни плаща за това някой да раздава стикери. Щом имаш желание, теглиш файла, ако не стане пиши ми лично ще ти го пратя. Отиваш в някое студио и ти го правят, хем можеш да си го направиш от каквото фолио искаш. Никой няма толкова свободно време, а и пари та да разпечатва и праща стикери на всички колеги от форума..... все пак сме доста хора.
                            Нищо лично. Ако имам време, бих ти направил един с най-голямо удоволствие.

Comment

Ако искат софийските колеги , които явно като мен са по-нови във форума и нямат стикерчета да се организираме нещо и да си направиме повече бройки на куп - предполагам ще излезне по-евтино така, а може и да направим резервни бройки за раздаване.
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97
                              За мерси, не ме търси!

Comment

Working...
                              X